Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 17.07.2013.
18:54
RTS A
Predsedništvo Socijalističke partije Srbije je jednoglasno podržalo ideju o rekonstrukciji Vlade, a lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da je svako od predstavnika SPS u Vladi spreman da se povuče, ako je to stav stranke, odnosno njenog Predsedništva.
Sreda 17.07.2013.19:28
... mlekom truju, zakonima pljackaju, njihovi zandari ubijaju za male pare, povampireni crveni i crni uvlace usvoje redove sav olos da bi imao ko da ih brani, decu uce da budu lopovi, da kupuju znanje po buvljacima, decu pustaju da umiru, svesno, bez trunke savesti, a Srbiju zanima sta su rekle Ceca i Stanija !? za njima stoje u redovima, za njih daju pare ....
Sreda 17.07.2013.20:45
Није изненађење то што је смењен Дикић, командант српске жандармерије. Директор полиције Вељовић каже „да је препуну чашу прелила кап, убиство двојице младића код Јагодине“.Разлози су сасвим другачије природе.Истог генерала Дикића је поменути Вељовић јавно хвалио, нагађивао…Сам генеpал Дикић не може да се окриви због понашања припадника жандармерије, као у случају двоструког свирепог убиства. Убица није био на дужности када је то учинио, а он као шеф у жандармерији не може да надгледа шта жандари раде када нису на дужности.
Sreda 17.07.2013.20:46
Шта је онда пави разлог?Дикић је виђан више пута у Косовској Митровици, једном чак и у униформи!!!Владајућа елита у Србији је планирала да похапси све Србе са севера Космета, јер су доводили озбиљно у питању издају државе и предају Космета Шипатрима. Дикић је са својим жандарима требало да похапси све оне који су се противили тзв. бриселском споразуму, барем оне најутицајније.Други разлог, не мање важан је „Трновачки лоби“.Ово ће знати засигурно шта је они који читају а познају југ Србије.Поред самог Бујановца, налази се највеће шиптарско село на свету Велики Трновац.
Sreda 17.07.2013.20:46
Село у које полиција не залази скоро никада и које је једино место са територије Балкана обелећено црвеном тачком на карти интерпола.Да не дужимо, европска престоница хероина. Албанска мафија је по снази медју првих пет у свету. Довољно је рећи да су три задња шефа албанске мафије из Великог Трновца.Јавна је тајна, да већ 40 година уназад ништа се на југу Србије се не може урадити без сагласности „великих газди“ из Великог Трновца. Дикић и његови жандарми, додуше уз помоћ Војске Србије, толико добро затворили администативну линију према Космету на овом делу, да су озбиљно довели у питању „посао“ газди из Трновца.
Sreda 17.07.2013.20:47
Познато је да је вршен огроман притисак на Владу Србије, па чак су упућиване и претње и уцене, да се Дикић смени и доведе неко „мекши“.Момци из Амадеус Бенда на твитеру написаше да је без Дикића, југ Србије готов. На жалост, у праву су.
Sreda 17.07.2013.21:18
Pa ako cemo gledati samo na takozvane uspehe priblizavanja EU kroz Briselski sporazum i gomilu gluposti koje ste prihvatili ,onda ste odlicno radili i to vas nekolicina.Ali nisu svi ucestvovali u tome, pola ministarstava cak nije imalo nikakve dodirne tacke sa tim pregovorima a i oni spinuju da su odlicno radili i da im je to najveci uspeh. Pitam se kada ni tu nisu bili ni blizu sta su onda stvarno radili. Vidljivo je jedino da su neke stvari kao skolstvo ,investicije ,ZDRAVSTVO, putevi u jos gorem stanju i to nemerljivo u odnosu na raniji period. Pitam se onda dali ste uopste nesto radili sem sto ste bez daha trcali za Europom i recite koliko ce to jos trajati tek toliko da ne bi nagadjali.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)